„Žuvis“ tešloje

0
827

Mano mėgstamiausi kepsneliai. Tačiau nėra dažnas svečias ant mūsų stalo, nes kaip bebūtų skanu, jie reikalauja ne mažo aliejus kiekio kepimui. Todėl mėgaujamės saikingai. Šį kartą tešlą dariau su mineraliniu vandeniu, kuri tiktu ir veganams (tik aišku panyrą reikėtu pakeisti tofu ar kitu mėgstamu sūriu).

Atsispausdinti receptą
„Žuvis“ tešloje
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Supjaustome panyrą.
  2. Nori lapus perpjauname pusiau.
  3. Į dubenį beriame miltus, prieskonius ir permaišome. Įpilame šaukštelį aliejaus, maišant pilame mineralinį vandenį ir užmaišome tirštą tešlą.
  4. Į lėkštutę įpilame šiek tiek vandens. Norį lapą perbraukiame per vandenį, kad šiek tiek sušlaptu.
  5. Įsukame panyrą į norį.
  6. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Panyro gabaliukus pamirkome tešloje ir apkepame iš abiejų pusių (apkepa labai greitai, svarbu niekur nenueiti nuo keptuvės).
  7. Tiekiame šiltus su ryžiais ar bulvių koše. Arba kaip užkandį su pasirinktu padažu.
Recipe Notes
  1. Gaminimo eiga yra šiame recepte - Žuvis "tešloje".
  2. Kvietinius miltus galite pakeisti avinžirnių arba žirnių miltais.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.