„Žuvies“ kepsneliai

0
1083

Paprasta, sotu ir labai, labai skanu.

Atsispausdinti receptą
„Žuvies“ kepsneliai
Patiekalas Antri patiekalai
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Antri patiekalai
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Bulves išverdame su lupenomis.
  2. Panyrą sutarkuojame stambia tarka.
  3. Bulves nulupame ir sutarkuojame.
  4. Norį supjaustome nedideliais gabaliukais.
  5. Į dubenį dedame panyrą, bulves, pagardiname prieskoniai ir permaišome.
  6. Įmaišome norį lapus per 3-4 kartus.
  7. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus.
  8. Drėgnomis rankomis suformuojame nedidelius kotletukus ir apkepame iš abiejų pusių.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.