Tinginių virtinukai

0
2802

Nuostabiausi pusryčiai! Patobulintas vaikystės skonis.

Atsispausdinti receptą
Tinginių virtinukai
Patiekalas Pusryčiai
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Pusryčiai
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į dubenį dedame varškę, beriame cukrų ir gerai permaišome.
  2. Į varškės masę beriame miltus, krakmolą ir užmaišome tešlą.
  3. Suformuojame norimos formos virtinukus.
  4. Puode užverdame vandenį, pasūdome, dedame mūsų virtinukus, atsargiai permaišome, kad nepriliptu prie puodo dugno. Kai virtinukai iškils į paviršių, verdame 2-3 minutes.
  5. Tiekiame šiltus su grietine, uogiene ar sviestu.
Recipe Notes
  1. Virtinukams naudojau namie pagamintą varškę.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.