Spanguolių kisielius

0
963

Atsispausdinti receptą
Spanguolių kisielius
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Spanguoles suberiame į verdantį vandenį (1,8 l), dedame gvazdikėlius, užverdame ir verdame 15 minučių. Po 10 minučių virimo, spanguoles susprogdiname šaukštu trindami į puodo sieneles.
  2. Nukošiame ir gražiname ant viryklės. beriame cukrų.
  3. Stiklinėje šalto vandens ištirpiname krakmolą. Plona srovele, nuolat maišant, pilame krakmolą į puodą. Užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
Recipe Notes
  1. Bulvių krakmolą galima pakeisti 6 v.š. kukurūzų krakmolu.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.