Šokoladinis pyragas

0
1099

Nuostabus, greitai paruošiamas šokoladinis pyragas. Vietoje įprastinių kvietinių miltų naudojami viso grūdo speltos miltai, o saldumo suteikia bananas ir kokoso žiedų sirupas. 

Atsispausdinti receptą
Šokoladinis pyragas
Prep Time 5 minutės
Cook Time 15 minučių
Servings
asm.
Ingredients
Prep Time 5 minutės
Cook Time 15 minučių
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Visus ingredientus dedame į smulkintuvą.
  2. Sutriname iki vientisos masės.
  3. Tešlą dedame į sviestu ar aliejumi išteptą formą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
  4. Atvėsiname ir tiekiame.
Recipe Notes
  1. Kakavą galite pakeisti kerobu, tik tuomet sirupo reikėtu mažiau.
  2. Vietoje kokoso žiedų sirupo galima naudoti klevų ar datulių.
  3. Jei norisi daugiau šokoladinio skonio, galite ištirpinti 100 g juodojo šokolado ir išmaišyti į tešlą.
  4. Kepimo forma 14 cm.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.