Šokoladinis pyragas „Crazy Cake“

Labai skanus, šokoladinis, drėgnas, minkštas pyragas. Mes šokoladinius pyragus labai mėgstame, tai kad būtų dar labiau šokoladinis, padariau šokoladinį glajų.
Šis pyragas yra puikus pagrindas tortui. Galima jį pertepti virtu kondensuotu pienu, džemu (su šokoladu man labai dera apelsinų, aviečių arba vyšnių). Minimum ingredientų, paruošiamas lengvai ir greitai, o rezultatas puikus.

Atsispausdinti receptą
Šokoladinis pyragas „Crazy Cake“
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į dubenį persijojame miltus su kakava, soda ir druska.
  2. Į didelį dubenį pilame vandenį, actą, aliejų, vanilės ekstraktą, beriame cukrų ir permaišome.
  3. Į skystus ingredientus beriame miltų mišinį ir užmaišome tešlą.
  4. Tešlą pilame į aliejumi pateptą formą.
  5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių (tikriname mediniu pagaliuku).
  6. Pyragą išimame iš formos, atvėsiname.

Facebook komentarai
Parašykite komentarą