Sluoksniuotas obuolių pyragas

0
1876

Iš tiesų, pamačius tokį receptą nesitikėjau, kad gausis skanus pyragas, o išėmus iš formos jis nesubirės. Bet gavosi tikrai superinis pyragas su traškia plutele. Pagaminamas lengvai ir greitai, juk nieko nereikia nei plakti, nei maišyti. 

Atsispausdinti receptą
Sluoksniuotas obuolių pyragas
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Sviestą dedame į šaldymo kamerą.
  2. Į dubenį beriame miltus, manus, cinamoną, cukrų ir vanilinį cukrų, sodą ir permaišome.
  3. Stambia tarka sutarkuojame obuolius.
  4. Miltų mišinį reikėtu padalinti į 4 dalis, o obuolius į 3.
  5. Išklojame formą kepimo popieriumi ir patepame aliejumi arba sviestu.
  6. Sluoksniuojame: miltų mišinys-obuoliai-miltai-obuoliai-miltai-obuoliai-miltai.
  7. Ištraukiame iš šaldyklio sviestą ir sutarkuojame stambia tarka. Sviestą dedame ant pyrago viršaus.
  8. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Recipe Notes
  1. *Stiklinė 250 ml.
  2. Kepimo forma 28 cm.
  3. Obuolius geriau rinktis labai sultingus.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.