Sklindžiai su rabarbarais

0
634

Minkšti, purūs, saldžiarūgščiai sklindžiai savaitgalio pusryčiams.

Atsispausdinti receptą
Sklindžiai su rabarbarais
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Nuplautus ir nuluptus rabarbarus supjaustome griežinėliais.
  2. Miltus sumaišome su druska, kepimo milteliais ir cinamonu.
  3. Į vidutinio didžio dubenį pilame akvafabą (nors jos ir atrodo mažai, bet plakant labai padidėja tūris). Plakame akvafabą vidutiniu greičiu, po 1 v.š. beriame cukraus pudrą ir plakame toliau iki standžių putų.
  4. Į miltų mišinį pilame kefyrą ir permaišome.
  5. Atsargiai įmaišome akvafabą.
  6. Rabarbarus sudedame į tešlą ir permaišome.
  7. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Recipe Notes
  1. *Stiklinė 250 ml.
  2. Rabarbarus galite pakeisti obuoliais.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.