Sklindžiai su panyru ir žirneliais

0
817

Atsispausdinti receptą
Sklindžiai su panyru ir žirneliais
Patiekalas Blynai, blyneliai
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Blynai, blyneliai
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Žirnelius beriame į verdantį vandenį ir verdame 2 minutes.
  2. Panyrą sutarkuojama stambia tarka.
  3. Į dubenį beriame miltus, prieskonius, kepimo miltelius, druska ir gerai permaišome.
  4. Į miltų mišinį pilame pieną, dedame grietinę ir užmaišome tešlą.
  5. Į tešlą dedame panyrą, atvėsusius žirnelius ir permaišome.
  6. Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, dedame 1 v.š. ghi. Šaukštu dedame tešlą ir sklindžius apkepame iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.