Pyragas su sūriu

0
674

Pyragas sūrio mėgėjams. Kadangi pyragas valgomas šaltas, tai tinka kaip užkandis ant šventinio stalo arba galima įsidėti į darbą. Tešla yra labai lengvai pagaminama ir skani, tai manau, galima panaudoti ir kitokiems pyragams. Jei įdaras, bus saldus, įdėkite daugiau cukraus. 

Atsispausdinti receptą
Pyragas su sūriu
Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Kepiniai, Užkandžiai
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Iš pradžių ištirpiname svietą, beriame į jį druską, cukrų ir sodą. Išmaišome.
  2. Į sviestą dedame varškę ir permaišome.
  3. Beriame persijotus miltus ir užminkome tešlą (tešla gali būti šiek tiek lipni).
  4. Atidedame tešlą į šalį ir darome įdarą. Stambia tarka sutarkuojame sūrį, beriame Milk Masalą, dedame miltus ir grietinę, viską gerai permaišome.
  5. Tešlą padaliname į dvi dalis. Viena dalimi išklojame sviestu patepta kepimo formą, formuojant bortelius.
  6. Tolygiai paskirstome įdarą.
  7. Ant viršaus dedame antrą tešlos dalį.
  8. Sujungiame tešlos kraštelius, kad įdaras neišbėgtu ir subadome šakute.
  9. Apibarstome sezamo sėklomis.
  10. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
  11. Atvėsiname, supjaustome ir tiekiame
Recipe Notes
  1. *Stiklinė 250 ml.
  2. Įdarą galima pagardinti prieskoninėmis žolelėmis.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.