Orkaitėje keptos braškės

0
558

Taip pagamintos braškės yra sodraus skonio. Puikiai tiks naminiam limonadui gaminti, ledams, apkepams ar blynams gardinti.

Atsispausdinti receptą
Orkaitėje keptos braškės
Patiekalas Padažai
Virtuvė Vegetariška
Servings
Ingredients
Patiekalas Padažai
Virtuvė Vegetariška
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Braškes nuplauname ir perpjauname pusiau.
  2. Dubenyje braškes permaišome su cukrumi ir dedame į kepimo formą.
  3. Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
  4. Atvėsiname ir sudedame į stiklainius.
Recipe Notes
  1. Braškes prieš kepant galima pagardinti cinamonu, gvazdikėliais ar kardamonu.
  2. Prieš sudedant į stiklainius galima sutrinti maisto smulkintuvu iki vientisos masės.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.