Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais

0
2338

Neįprasti, pikantiški ir labai skanūs moliūgų sklindžiai.

Atsispausdinti receptą
Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Moliūgą smulkiai sutarkuojame.
  2. Beriame prieskonius, druską ir gerai permaišome.
  3. Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą sklindžiams.
  4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 5 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
  5. Tiekiame šiltus su grietine.
Recipe Notes
  1. Aš naudojau šviesius speltų miltus ir avinžirnių, bet galite naudoti tik kvietinius arba tik avinžirnių.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.