Moliūgų karis

Skanus, kvapnus, aštrus moliūgų troškinys. 

Atsispausdinti receptą
Moliūgų karis
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Moliūgą supjaustome kubeliais.
  2. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame imbierą ir maišant kepame 1 minutes.
  3. Dedame supjaustytą čilį ir prieskonius. Maišant kepame 30 sek.
  4. Į keptuvę dedame moliūgą, permaišome ir kepame 1-2 minutes.
  5. Pilame kokosų pieną, vandenį, pagardiname druska ir užverdame ant didelės ugnies.
  6. Troškiname ant mažos ugnies uždengus dangčiu kol moliūgas suminkštės. (apie 10 min.).
  7. Tiekiame su ryžiais.

Facebook komentarai
Parašykite komentarą