Lietiniai

0
1264

Išrūgas, kurios liko nuo panyro gaminimo galima panaudoti sriuboms, padažams, blynams, troškiniams ir t.t. Šį kartą jas panaudojau puikiems lietiniams.

Atsispausdinti receptą
Lietiniai
Servings
vnt.
Ingredients
Servings
vnt.
Ingredients
Instructions
  1. Į dubenį pilame išrūgas. Beriame cukrų, druską, sodą ir gerai išmaišome.
  2. Beriame miltus ir užmaišome tešlą lietiniams. Įpilame 2 v.š. aliejaus ir permaišome dar kartą.
  3. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
  4. Tiekiame šiltus su grietine, sviestu, uogiene, saldintu kondensuotu pienu ar sirupu.
Recipe Notes
  1. Jei išrūgas imsite iš šaldytuvo, pašildykite iki kambario temperatūros.
  2. Prieš kepant pirmą blyną, keptuvę lengvai ištepiau aliejumi. Daugiau man aliejaus neprireikė.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.