Kopūstų salotos „Gobhi pachadi“

0
717

Įdomios, pikantiškos ir labai skanios salotos. Jos puikiai tiks pietų dėžutei į darbą.

Atsispausdinti receptą
Kopūstų salotos „Gobhi pachadi“
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Smulkiai supjaustome kopūstą, dedame į dubenį, apibarstome druska, permaišome ir šiek tiek paspaudžiame rankomis, kad suminkštėtu.
  2. Pomidorus supjaustome kubeliais ir dedame į dubenį su kopūstais.
  3. Anakardžių riešutus apkepiname sausoje keptuvėje, sumalame ir beriame į dubenį su daržovėmis.
  4. Daržoves apšlakstome citrinos sultimis, beriame kokosų drožles, cukrų, kalendrą ir permaišome.
  5. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų, beriame garstyčių sėklas, uždengiame dangčiu ir pakepiname. Kai sėklos nustos spragsėti, beriame kitus prieskonius, permaišome ir pilame ant salotų.
  6. Salotas gerai permaišome ir tiekiame.
Recipe Notes
  1. Anakardžių riešutus galite pakeisti žemės riešutais.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.