Karštas šokoladas

0
2950

Grietinėlė ir šokoladas… mmm…  Ryškaus skonio, tobulas karštas šokoladas, kuris priminė vaikystę! Galite pagardinti prieskoniais. Puikiai tiks cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai. 

Atsispausdinti receptą
Karštas šokoladas
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Šokoladą sulaužome ir ištirpiname „garų vonelėje“ (dubenėlį uždėdame ant puodo su verdančiu vandeniu. Tik dubens dugnas neturi siekti vandens).
  2. Pilame grietinėlę ir maišome šluotele tol, kol šokoladas susijungs su grietinėle ir pakankamai sušils.
  3. Tiekiame mažuose puodeliuose ir mėgaujamės vaikystės kvapais.
Recipe Notes

Skanaus!


Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.