Grikių miltų sausainiai a la Sables

Vis dažniau stengiuosi pakeisti kvietinius miltus kitais. Ir šiuo atveju grikių miltai puikiai pakeitė kvietinius. Man šie sausainiai labai patiko. 

Atsispausdinti receptą
Grikių miltų sausainiai a la Sables
Virtuvė Vegetariška
Servings
Ingredients
Virtuvė Vegetariška
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Miltus permaišome su cukrumi bei sviestu ir užmaišome tešlą sausainiams.
  2. Suteikiame pailgą formą ir įsukame į plėvelę. Tešlą dedame į šaldytuvą 15-20 minučių.
  3. Ištraukiame ir supjaustome.
  4. Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į sausainio centrą įlašiname lašelį sirupo, dedame riešutą.
  5. Sausainius kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.

Facebook komentarai
Parašykite komentarą