Dal Tarkari

0
772

Labai skani, kvapni ir soti sriuba.

Atsispausdinti receptą
Dal Tarkari
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Paruošiame prieskonius.
  2. Į puodą pilame vandenį, dedame cinamono lazdelę, lauro lapus ir užverdame.
  3. Kai vanduo užverda, beriame į puodą gerai perplauta dalą. Užverdame, sumažiname ugni ir verdame 20 minučių (nuiminėjame susidariusias putas).
  4. Supjaustome daržoves.
  5. Daržoves beriame į sriubą ir verdame dar 15-20 minučių.
  6. Keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus arba ghi. Beriame kumino sėklas, maišant kepame apie 20 sekundžių. Beriame likusius prieskonius ir maišant kepiname dar kelias sekundes. Prieskoniais pagardiname sriuba ir verdame dar 3-4 minutes.
Recipe Notes
  1. Mung dalą reikėtu pamirkyti mažiausiai 2 val.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.