Cukinijų, morkų ir panyro troškinys

0
1652

Šis skanus, lengvai ir greitai paruošiamas troškinys puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Tik jei vakarienė vėlyva, panyrą geriau nedėti, nes sūris sunkiai virškinamas.

Atsispausdinti receptą
Cukinijų, morkų ir panyro troškinys
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Paruošiame prieskonius.
  2. Morką supjaustome smulkiai kubeliais
  3. Supjaustome cukiniją.
  4. Kubeliais supjaustome panyrą.
  5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kalendrą, kuminą, bei ciberžolę ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame morką, permaišome, įpilame 50 ml vandens ir troškiname ant vidutinės ugnies 5 min.
  6. Dedame cukiniją ir maišant kepame 10 minučių
  7. Į keptuvę dedame panyrą, pagardiname druska, Sabji masala ir maišant kepame dar 5 minutes.
  8. Tiekiame šiltą su ryžiais, grikiais ar bulvėmis

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.