Burokėlių sriuba su džiovintomis slyvomis

0
365

Neįprasta, bet labai gardi burokėlių sriuba su prieskoniais.

Atsispausdinti receptą
Burokėlių sriuba su džiovintomis slyvomis
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Burokėlį ir morką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome juostelėmis.
  2. Bulvę ir pomidorą supjaustome kubeliais.
  3. Kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis.
  4. Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame garstyčių sėklas ir uždengiame dangčiu. Kai sėklos nustos spragsėti, beriame kitus prieskonius (išskyrus Garam Masalą) ir maišant kepame 30 sekundžių.
  5. Dedame burokėlius ir morką ir maišant kepame 5 minutes. Dedame pomidorą ir kepame dar 5 minutes. Baigus kepti apšlakstome citrinos sultimis ir permaišome.
  6. Dedame bulves, kopūstus ir užpilame sultiniu. Užverdame ir verdame ant mažos ugnies 25 minutes. Likus 5 minutėm dedame slyvas, pagardiname Garam Masala, druska ir pipirais.
Recipe Notes
  1. Jei patiekale nepatinka prieskonių sėklos, galite juos susmulkinti ir kepti apie 5 sekundes.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.