Braškiniai ledai

0
1937

Karštą vasaros dieną taip smagu pasmaližiauti naminiais gardžiais ledais.

Atsispausdinti receptą
Braškiniai ledai
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Braškės nuplauname, nuimame lapelius ir perpjauname per pusę.
  2. Jas dedame į kepimo indą, apibarstome cukrumi ir kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
  3. Braškes atvėsiname ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Dedame į šaldytuvą.
  4. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra.
  5. Plaktą grietinėlę permaišome su braškėmis.
  6. Būsimus ledus dedame į indelius.
  7. Uždengiame plėvelę ir pastatome į šaldymo kamerą kelioms valandoms.
  8. Ledus dedame į indelius ir mėgaujamės.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.