Bemielė pica su sūrio krašteliais

0
835

Atsispausdinti receptą
Bemielė pica su sūrio krašteliais
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, druska ir permaišome. Padarome duobutę. Į duobutę pilame aliejų, vandenį ir šakute pradedame maišyti tešlą, imant miltus nuo kraštelių. Kai šakutės nebereikės, minkome tešlą rankomis apie 5 minutes. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min.
  2. Paruošiame įdarą: sutarkuojame sūrį, supjaustome pomidorus ir sūrį krašteliams.
  3. Tešlą padaliname į 2 dalis. Iškočiojame apskritimą. Dedame į kepimo formą, paliekame kraštelius, nes reikės sūrį paslėpti. Prie kraštelių išdėliojame sūrį.
  4. Tuomet jį paslepiame.
  5. Dedame pasirinktą įdarą.
  6. Ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių.
Recipe Notes
  1. *Stiklinė 250 ml.
  2. Iš šio kiekio iškepiau 2 picas 28 cm.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.