Avokadų „majonezas“

0
14059

Šis padažas yra ne tik skanesnis už tradicinį majonezą, bet ir sveikesnis. Paruošiamas labai greitai ir lengvai, o jau naudojimo galimybės tikrai neribotos. Aš pasidariau sumuštinį: juoda duona, avokadų „majonezas“, vegetariškas „netikras zuikis“.

Atsispausdinti receptą
Avokadų "majonezas"
Patiekalas Padažai
Servings
Ingredients
Patiekalas Padažai
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Į maisto smulkintuvą sudedame avokadus, garstyčias, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, įpilame citrinos sulčių ir sutriname iki vientisos masės.
  2. Avokadų masę dedame į nedidelį dubenėlį, įpilame alyvuogių aliejaus ir gerai permaišome.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.