Avinžirnių sriuba su riešutais

0
383

Jau ne kartą rašiau, kad genialumas slypi paprastume. Ši sriuba dar vienas įrodymas. Tik avinžirniai, paprika ir riešutai, o skonis fantastiškas.

Atsispausdinti receptą
Avinžirnių sriuba su riešutais
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Morką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.
  2. Papriką supjaustome šiaudeliais.
  3. Keptuvėje įkaitiname 1 v.š aliejaus arba ghi ir maišant kepame morką 5-7 minutes.
  4. Į sultinį dedame pakepintą morką, papriką ir verdame 7 minutes.
  5. 1 v.š. riešutų šiek tiek paskrudiname keptuvėje ir sukapojame.
  6. Likusius riešutus sumalame.
  7. Maltus riešutus beriame į sriubą, pilame sojų padažą, citrinos sultys, dedame avinžirnius ir verdame dar 5 minutes
  8. Sriubą išpilstome į lėkštes, pagardiname grietine ir papuošiame riešutais.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.