Aguoniniai ryžiai

0
603

Taip paruošti ryžiai gaunasi kvapnūs, birūs ir labai skanūs.

Atsispausdinti receptą
Aguoniniai ryžiai
Patiekalas Antri patiekalai
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Antri patiekalai
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Ryžius gerai nuplauname ir nusausiname.
  2. Keptuvėje arba puode įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus, suberiame aguonas ir maišant kepame, kol pradės skleistis aguonų aromatas.
  3. Suberiame ryžius ir maišant kepame 1 min.
  4. Užpilame verdančiu vandeniu, pasūdome, uždengiame dangčiu ir verdame apie 15-20 minučių.

Facebook komentarai
Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.