
Tai yra fantastiškas užkandis. Agurkai gaunasi gaivūs ir traškūs. Tinka prie troškinių, bulvių, ryžių, ant sumuštinių. Tai yra puiki alternatyva marinuotiems agurkėliams.

Servings |
asm.
|
Ingredients
- 600 g agurkai
- 125 ml vanduo šiltas virintas
- 100 ml citrinos sultys
- 4 v.š. cukrus
- 1,5 a.š. druska
- 6 v.š. sojų padažas
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Agurkus plonai supjaustome ir dedame į 1 l talpos stiklainį.
- Sumaišome visus marinatui skirtus ingredientus ir gerai permaišome, kad cukrus ir druska ištirptu.
- Marinatu užpilame agurkus ir uždengiame stiklainį.
- Agurkus 6 valandas palaikome kambario temperatūroje. Vėliau laikome šaldytuve.
- Tiekiant apibarsčiau kepintomis sezamo sėklomis.