Žalios, žalios sultys

Kale kopūstai – tai lietuviškai vadinami lapiniai kopūstai. Jie dar vadinami vegetarų „jautiena“, žalumynų karaliumi ar net maistinių medžiagų bomba. Ši daržovė yra laikoma viena naudingiausių žmogaus organizmui.
Iš tokio kiekio man gavosi 3 litrai pasakiškai skanių sulčių.

Atsispausdinti receptą
Žalios, žalios sultys
Servings
l
Ingredients
Servings
l
Ingredients
Instructions
  1. Išspaudžiame sultys ir mėgaujamės.

Arbūzinis „Mojito“

Net 80 procentų arbūzo sudaro vanduo, todėl jį reikėtų valgyti tiems, kurie nori išvalyti organizmą nuo šlakų bei toksinų. Be to tai puikaus skonio gaivus gėrimas!

Atsispausdinti receptą
Arbūzinis „Mojito“
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Išspaudžiame sultys ir mėgaujamės.

Apelsinų sultys su bazilikais

Žodis „bazilikas“ kilęs iš graikų kalbos žodžio „basileus“ ir reiškia „karalius“. 🙂
Bazilikas skatina atsikosėjimą, padeda įveikti slogą, galvos skausmą, pilvo pūtimą. Šis prieskonis padeda palaikyti organizme normalią vandens ir druskų apytaką, tai turi įtaką mūsų figūrai ir gerina savijautą. Bazilikas žadina apetitą, stiprina atsparumą peršalimo ligoms.

Atsispausdinti receptą
Apelsinų sultys su bazilikais
Servings
litras
Ingredients
Servings
litras
Ingredients
Instructions
  1. Išspaudžiame baziliko, apelsinų sultys ir mėgaujamės.
Recipe Notes
  1. Ajurveda rekomenduoja sultys skiesti vandeniu per pusę.

Agurkų ir lapinių kopūstų (kale) sultys

Lapiniai kopūstai įeina į pagrindinę grupę augalų, turinčių daugiausia chlorofilo ir maistingiausių medžiagų. Jie puikiai tinka  sultims, kokteiliams, salotoms, troškiniams.

Atsispausdinti receptą
Agurkų ir lapinių kopūstų (kale) sultys
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Išspaudžiame sultys ir mėgaujamės.