Pomidorų čatnis

Šis čatnis labai panašus į pomidorų padažą, tik žymiai skanesnis. Tiks picoms, troškiniams, sriuboms, makaronams. Mes valgėm su indiškais paploteliais įdarytais žiediniais kopūstais.

Yra sakoma, kad čatnis yra toks aštrus, kad vos gali jį valgyti ir toks saldus, kad negali jo nevalgyti.

Atsispausdinti receptą
Pomidorų čiatnis
Patiekalas Padažai
Servings
Ingredients
Patiekalas Padažai
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Paruošiame ingredientus.
  2. Smulkiai supjaustome pomidorus.
  3. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Beriame Urad dalą, Chaną dalą, ožragės sėklas ir maišant kepame 3-5 min.
  4. Į keptuvę dedame pomidorus,smulkiai supjaustytą imbierą ir maišant troškiname 10 minučių.
  5. Beriame likusius prieskonius, druską bei cukrų ir gerai permaišome.
  6. Šiek tiek atvėsusi padažą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
  7. Tiekiame prie įvairių kepsnelių, keptų bulvių, makaronų ar ryžių.