Šokoladinis pyragas su avokadu ir burokėliais

Labai skanus, minkštas, drėgnas pyragas. 

Atsispausdinti receptą
Šokoladinis pyragas su avokadu ir burokėliais
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į didelį dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, sodą, kakavą ir gerai permaišome.
  2. Burokėlį sutarkuojame smulkia tarka, avokadą sutriname šakute.
  3. Į kitą dubenį beriame cukrų, vanilinį cukrų, dedame tarkuotą burokėlį bei trintą avokadą ir permaišome. Pilame kokosų aliejų, permaišome. Pilame vandenį, actą ir dar kartą gerai išmaišome.
  4. Į skystą mišinį po trupučiuką beriame miltus ir gerai permaišome.
  5. Tešlą dedame į kepimo popieriumi išklotą formą.
  6. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių arba iki sauso pagaliuko
  7. Iškeptą pyragą išimame iš kepimo formos, atvėsiname, supjaustome ir tiekiame.
Recipe Notes
  1. Kepimo forma 20 cm.

Žalumynų kokteilis

Žalumynai – tai ne tik prieskoniai ir patiekalų papuošimui naudojami augalai, bet ir organizmui būtinų naudingų medžiagų šaltinis.

Atsispausdinti receptą
Žalumynų kokteilis
Instructions
  1. Įdedame visus produktus į virtuvinį kombainą (žalumynus aš dedu ant viršaus), įpilame vandens (pilu iki žalumynų) ir susmulkiname iki vientisos masės.

Žaliasis avokadų-agurkų kokteilis

Man labai patinka kokteiliai su avokadu, nes jis suteikia ypatingo skonio ir glotnumo. 

Atsispausdinti receptą
Žaliasis avokadų-agurkų kokteilis
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Įdėdame visus produktus į virtuvinį kombainą, įpilame kokosų vandens ir susmulkiname iki vientisos masės.
Recipe Notes
  1. *Stiklinė 250 ml
  2. Špinatus galima keisti lapiniais kopūstais, salotų lapais ir pan.

Avokadų ir agurkų žaliasis kokteilis

Nuostabios konsistencijos, maistingas ir labai skanus kokteilis.

Atsispausdinti receptą
Avokadų ir agurkų žaliasis kokteilis
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Įdedame visus produktus į virtuvinį kombainą, įpilame vandens, kad beveik apsemtu ir susmulkiname iki vientisos masės.

Žaliasis avokadų ir agurkų kokteilis

Atsispausdinti receptą
Žaliasis avokadų ir agurkų kokteilis
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Įdedame visus produktus į virtuvinį kombainą, įpilame vandens, kad beveik apsemtu ir susmulkiname iki vientisos masės.

Šaltibarščiai su avokadu

Pagaliau pavasaris! Nusprendžiau atšvęsti ir pasilepinti šaltibarščiais. Kiaušinį pakeičiau avokadu, o skoniui pagerinti įbėriau juodosios druskos. Labai skanu su orkaitėje keptomis bulvytėmis.

Atsispausdinti receptą
Šaltibarščiai su avokadu
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Burokėlius ir agurką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.
  2. Krapus susmulkiname.
  3. Daržoves, krapus dedame į puodą ir užpilame kefyru.
  4. Avokadą supjaustome kubeliais ir dedame į puodą.
  5. Šaltibarsčius pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir permaišome. Pastatome į šaldytuvą 1 val.
Recipe Notes
  1. Prieš valgant sriubą, palaikykite kambario temperatūroje 10-15 min.